Kursevi meditacije

Updated

Trenutno je u toku besplatan kurs meditacije u Beogradu. Ako ste zainteresovani za sledeće besplatno predavanje i besplatan kurs meditacije,  prijavite se preko donjeg formulara i mi ćemo vas obavestiti o mestu i vremenu održavanja čim budemo imali tačne informacije.

OKTOBAR – NOVEMBAR 2022

Plakat za predavanje MOĆ MEDITACIJE prazan

U Beogradu je 23. novembra održano otvoreno predavanje
Moć meditacije

Na predavanju je govorio
Kailash Beyer, psiholog iz Švajcarske

Kailash praktikuje meditaciju pod duhovnim vođstvom Šri Činmoja više od 45 godina. Kao evropski lider centara za meditaciju, tokom godina je svoje umeće i iskustvo prenosio na hiljade tragaoca u više od 200 gradova širom sveta.

Kailash

Meditacija je promenila moj život, a može da promeni i vaš – i to na veoma pozitivan način.

                                           ~ Kailash

Samo pokušajte i vidite sami! Nikad nije kasno da se nauči nešto novo.

Za učešće na kursu nije vam potrebno prethodno iskustvo u meditaciji. Za početak, dovoljno je da imate otvoren um i otvoreno srce.

Hajde da se udružimo i meditiramo zajedno.

Kailash Beyer govori o tome kako on drži kurseve meditacije:

Prijavite se na sledeće predavanje i kurs meditacije preko donjeg formulara i mi ćemo vas pozvati sa broja 069 245 2025 ili nas pozovite na taj broj radnim danima do 16h.

Zainteresovani ste?

Naši kursevi su namenjeni kako početnicima, tako i onima koji su već napredovali u praksi meditacije.

A sad nešto za opuštanje uma

 

Formular za prijavu

 

Informacije poslate preko ovog formulara biće upotrebljene isključivo u skladu sa vašim zahtevom, da bismo vas obavestili o predstojećem kursu ili koncertu meditativne muzike. Pročitajte više o našoj politici privatnosti.

NAŠ MIR JE U NAMA

Nijedna cena nije prevelika da se plati za unutrašnji mir. Mir je harmonično upravljanje životom. On treperi od životne energije. To je moć koja sa lakoćom prevazilazi celokupno naše ovozemaljsko saznanje. A ipak, mir nije odvojen od našeg života na zemlji. Ako otvorimo odgovarajuće aleje iznutra, taj mir može da se oseti ovde i sada.

Iz časopisa  Sri Chinmoy: AUM — Vol. 1, No.12, 27 July 1966


Koncert meditativne muzike grupe

INSPIRATION FLAMES

održan je u Beogradu 6. maja 2022.

Audio: O make my mind tranquil and calm – muzika Šri Činmoja u izvođenju grupe Inspiration Flames 2019 radiosrichinmoy.org